Komentar nedjeljnog kola: Gostujuće pobjede Međimurja i nogometašica Trnave

>> Komentar nedjeljnog kola: Gostujuće pobjede Međimurja i nogometašica Trnave

U susretu 1. HNL za žene Trnava je slavila kod Pregrade 3:2. Naše djevojke su na poluvremenu imale prednost 2:0.

1. HNL žene: subota Katarina Zrinski – Agram 1:2. Nedjelja Pregrada – Trnava 2:3.

3. HNL istok: Gostujuće slavlje Međimurja

Nogometaši Međimurja slavili su kod posljednje Mladosti iz Antina 2:0 s golom Vuka u prvom dijelu i Ujlakija u drugom poluvremenu.

3. HNL istok: nedjelja Mladost Antin – Međimurje 0:2.

MŽNL: Međimurec i Nedelišće bez pobjednika pred 600 gledatelja

U susjedskom derbiju Međimurec i Nedelišće odigrali su 1:1 pred 600 gledatelja. Filip Hrustek doveo je domaćina u vodstvo u 35. minuti. Slabu vraćenu loptu Levačića glavom prema vrataru Nedelišća Koširu presreo je Hrustek i spretno ju ramenom poslao u mrežu.



U drugom dijelu u 60. minuti isključen je domaći kapetak Saša Treska. Desetak minuta prije kraja gosti izjednačuju nakon ubačaja s desne strane. Loptu je glavom u gol pospremio Vizinger.


Graničar i Pušćine odigrali su 2:2. Poluvrijeme je bilo 0:1 golom Ribića. U 66. minuti Čižmešija poravnava iz kaznenog udarca na 1:1, a četiri minute nakon toga donosi prednost domaćinu 2:1. U 82. minuti strijelac je Peroli za konačnih 2:2.

Jalžabet je bio bolji od Naprijeda 2:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. U nastavku Naprijed smanjuje na 2:1 golom Horvata u 84. minuti. Iz Naprijeda su nam se požalili na loše suđenje smatrajući da im je poništen regularan pogodak i da im nije dosuđen kazneni udarac.

Varteks je bio bolji od Centrometala 3:1 pred 400 gledatelja u Varaždinu. Golom Leona Novaka povela je naša ekipa, no Varaždinci su uskoro poravnali i poluvrijeme je bilo 1:1. U nastavku još dva domaća gola za pobjedu.

MŽNL Čakovec – Varaždin: subota Sloboda – Rudar 2:1, Mladost Komet – Zadrugar 0:1 i Polet Sveti Martin na Muri – Novi Marof 3:0. Nedjelja Međimurec – Nedelišće 1:1, Graničar – Pušćine 2:2, Varteks – Centrometal 3.1, Jalžabet – Naprijed 2:1 i Plitvica – Zelengaj 1:3.

1. ŽNL: Ivanovčani slavili u Goričanu

Dosadašnji lider Trnava poražen je na svom terenu u Goričanu od Mladosti iz Ivanovca 0:1. Sloga je sada prva s 44 boda, a Trnava ima dva manje. Kraljevčan je također poražen kod kuće od Slobode Mihovljan 0:1 kao i Jedinstvo Gornji Mihaljevec od Mladosti iz Svete Marije 2:3.

Domaći poraz Jedinstva (GM) od Mladosti (SM)


Sokol je razveselio svoje navijače i bio je bolji od Spartaka 2:0, a istim je rezultatom u Palinovcu Mladost bila bolja od Dinama iz Palovca 2:0. BSK i Omladinac Novo Selo Rok podijelili su bodove odigravši 1:1.

U Belici miroljubiv rezultat


1. ŽNL: subota Polet (Pribislavec) – Dinamo (Domašinec) 2:1. Nedjelja Sloga (Čakovec) – Galeb 1:0 /10:00/, BSK – Omladinac (Novo Selo Rok) 1:1, Trnava – Mladost (Ivanovec) 0:1, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Mladost (Sveta Marija) 2:3, Sokol – Spartak 2:0, Mladost (Palinovec) – Dinamo (Palovec) 2:0, Kraljevčan 38 – Sloboda (Mihovljan) 0:1.

2. ŽNL skupina A: Samo Strahonincu gostujući bodovi

U Mačkovcu poraz Omladinca od Strahoninca 0:2 što je bilo jedino gostujuće slavlje. Lider Croatia pobijedila je Dravu Donji Mihaljevec 2:0.

Croatia je pobijedila i ostala prva


Draškovec i Bratstvo Savska Ves odigrali su 1:1. Otok je došao do drugog boda odigravši kod kuće s Budućnosti iz Miklavca 1:1.

Omladinac (DS) bio je uspješan kod kuće protiv Borca (T)


U Novom Selu na Dravi minimalna pobjeda Jedinstva nad Dubravčanom 1:0. Omladinac Držimurec Strelec bio je bolji od Borca iz Turčišća 2:1. Vidovčanu također domaća minimalna pobjeda nas Dubravom 2:1.

2. ŽNL skupina A: subota Hodošan – ČSK 4:1. Nedjelja Vidovčan – Dubrava 2:1, Draškovec – Bratstvo (Savska Ves) 1:1, Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Dubravčan 1:0, Omladinac (Mačkovec) – Strahoninec 0:2, Omladinac (Držimurec Strelec) – Borac (T) 2:1, Otok – Budućnost (Miklavec) 1:1, Croatia – Drava (Donji Mihaljevec) 2:0.

2. ŽNL skupina B: Samo brezovski Hajduci raspucani

Zanimljivo kolo s vrlo malo golova i čak pet neriješenih susreta, za ovu ligu jedno prilično netipično kolo. Jedina golijada bila je u Brezju gdje je Hajduk pobijedio Bratstvo iz Jurovca 5:2. Druga domaća pobjeda bila je u Peklenici gdje su Plavi bili bolji od Trnovca 1:0.

Pobjeda bez pobjede nad Vučetincom


Vodeće ekipe nisu bile uspješne kod kuće. Pobjeda i Vučetinec odigrali su 1:1, kao i u općinskom derbiju gdje su Mali Mihaljevec i Zasadbreg također odigrali 1:1. Kiks vodećih opet nije iskoristila Sloga Štrigova koja je kod kuće poražena od Mure 0:1. Zebanec i Donji Koncovčak odigrali su 1:1.



Igrači Pobjede istrčali su u novim dresovima koje je sponzoriralo Strojarstvo Branilović d.o.o., a tisak i štik MULTIPRO d.o.o. Najljepše im se zahvaljuju igrači i uprava kluba.


2. ŽNL skupina B: subota Napredak – Šenkovec 1:1 i Hajduk (Štrukovec) – Venera 0:0. Nedjelja Pobjeda – Vučetinec 1:1, Plavi (Peklenica) – Trnovec 1:0, Sloga (Štrigova) – Mura 0:1, Hajduk (Brezje) – Bratstvo (Jurovec) 5:2, Mali Mihaljevec – Zasadbreg 77 1:1, Zebanec – Donji Koncovčak 1:1.

3. ŽNL: Podturen pobjegao Dekanovčanima na šest bodova

Jesenski prvak Podtruen u prvom proljetnom kolu pobijedio je kod kuće Bratstvo iz Preseke 3:0. U Štefancu je Jadran bio bolji od Mladosti iz Dekanovca 3:2 pa sada Podturen ima šest bodova prednosti pred Dekanovčanima.

U Štefancu pobjeda Jadrana nad Mladosti iz Dekanovca


Borac Donji Hrašćan poražen je kod kuće od Dinama Žiškovec 1:2. Radnički je s minimalnih 2:1 bio bolji od Mladosti iz Selnice. U Kuršancu je Drava pobijedila Parag 4:1.

3. ŽNL: Jadran – Mladost (Dekanovec) 3:2, Podturen – Bratstvo (Preseka) 3:0, Borac (Donji Hrašćan) – Dinamo (Žiškovec) 1:2, Radnički – Mladost (Selnica) 2:1, Parag – Drava (Kuršanec) 1:4 /u Kuršancu/. Torpedo i Budućnost (Podbrest) su bili slobodni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije