Mršavimo uz Ljupka centar ljepote: Sandra u 10 dana smršavila već 6 kg!

Mršavljenje je oduvijek težak proces koji se ne događa preko noći. Svaka osoba mora biti svjesna svojeg problema kako svojom težinom ima loš utjecaj na svoje zdravlje, izgled i svakako na samopouzdanje. Prije svega promjena se mora dogoditi u vašoj glavi!!Kada se čvrsto odlučite na vlastite promjene rezultati će polako doći.

Dobitnica 40 paketa mršavljenja Sandra Fleten u 10 dana smršavila je 6 kg, na očigled je skinula centimetre u opsegu struka i bokova. Gospođu Sandru hrabrimo i potičemo svakim dolaskom! U našem beauty centru Ljupka jedan od tretmana kojim tretiramo Sandru je i anticelulitna Aroma masaža sa body wrapingom i termo dekom.

Anticelulitna Aroma masaža je vrlo učinkovita metoda u borbi protiv tvrdokornog celulita. Masaža podrazumijeva primjenu ciljanih eteričnih i biljnih anticelulitnih ulja koja zbog bogatstva raznovrsnih aktivnih tvari imaju puno jači i dugotrajniji učinak u rješavanju problema celulita nego klasična anticelulitna masaža.

Celulit na nogama

Celulit na nogama je najčešći problem kod većine žena, a javlja se već u pubertetu te u doba najvećih hormonalnih fluktuacija kao što su trudnoća i menopauza. Celulit na nogama lokaliziran je najčašće oko koljena, na bedrima s vanjske strane koji popularno nazivamo “jahače hlače” ili na unutarnjoj strani bedara.

Celulit na rukama

Celulit na rukama češće se javlja kod žena iznad četrdesete godine i nije nužno povezan s debljinom. Na nadlakticama se počinje s godinama taložiti masno tkivo i to neposredno ispod kože pa vremenom zbog pada tonusa kože i lošije mikrocirkulacije celulit postaje sve vidljiviji.

Kako djeluje anticelulitna Aroma masaža – učinci
Apsorpcijom kroz kožu aktivni sastojci iz eteričnih ulja prenose se krvožilnim i limfnim sustavom do ciljanih mjesta na tijelu zahvaćenih celulitom. Anticelulitna Aroma masaža započinje otvaranjem limfnih i stimulacijom akupresurnih točka čime se poboljšava limfna drenaža, arterijska i venska cirkulacija, ubrzava metabolizam te potiče sagorijevanje masnih naslaga i celulita. Ovom posebnom tehnikom anticelulitne masaže sa čvrstim masažnim pokretima se vrlo duboko i ciljano djeluje na tvrdokorni celulit. Limfotoničnim eteričnim uljima dodatno snažno pospješujemo limfnu drenažu te ubrzavamo izbacivanje viška tekućine i toksina iz tijela

Prednosti anticelulitne masaže

  • brža lipoliza i smanjenje celulita
  • brži dotok kisika i hranjivih tvari
  • poboljšanje cirkulacije i limfne drenažesmanjeno oticanje nogu
  • olakšano izlučivanje viška tekućine i toksina iz tkiva
  • jače djelovanje na eliminaciju celulita zbog aktivnih tvari iz eteričnih ulja

Nakon masaže gosp. Sandri napravili smo i umatanje tj body wrap i nakon toga ostala je ležati u termo deki.

Ako želite popust od 65% na brzinski paket mršavljenja u Beauty centru Ljupka u narednom periodu pošaljite na email ljupka.beauty@gmail.com slogan ŽELIM SMRŠAVITI te dobivate dodatno još 5% popusta i promo cijenu za 40 vrhunskih tretmana mršavljenja 1827 kn! Za sve informacije možete nas nazvati na tel 040/390- 139, ili posjetiti na adresi Dr. A. Starčevića 18 Čakovec

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije