U dvije prometne nesreće dvoje teže ozlijeđeno

Kao što smo već izvijestili, u subotu, 12. ožujka ujutro oko 5 sati u Čakovcu dogodila se teška prometna nesreća na raskrižju južne obilaznice, Kalničke ulice i gradske ceste koja povezuje Čakovec i Savsku Ves.

Vozač ‘Opel Astre GTC’, varaždinskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste (semaforizirano raskrižje i mokar kolnik) te vidljivosti i atmosferskim prilikama (noć i kiša), prilikom ulaska u raskrižje skrenuo je udesno i popeo se na ‘otok’ koji razdvaja prometne trake, gdje je prednjim dijelom vozila udario u metalni stup semafora koji se od siline udara srušio.

Na mjesto događa izašli su pripadnici JVP Čakovec koji su sudjelovali u izvlačenju stradalog mladića iz vozila. Vozilom hitne medicinske pomoći vozač rođen 1993. godine prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na Odjelu intenzivnog liječenja.

Između Podturna i Novakovca izletio s ceste te se prevrnuo

U nedjelju, 13. ožujka oko 17 sati na županijskoj cesti između Podturna i Novakovca, dogodila se još jedna teška prometna nesreća. Vozač osobnog automobila, čakovečkih registracijskih oznaka, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste zbog čega je u desnom zavoju vozilom sišao izvan kolnika, gdje je udario u smjerokazni stupić.

Nakon toga došlo je do vraćanja vozila na kolnik i potom izlijetanja na suprotnu stranu, gdje je na poljoprivrednoj površini došlo do višestrukog prevrtanja.

Vozilom hitne medicinske pomoći 28-godišnji vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a nakon pružene liječničke pomoći pušten je na kućnu njegu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije