Dva treća i jedno prvo mjesto za Karate klub Mala Subotica na državnom prvenstvu

Karate klub Mala Subotica u subotu i nedjelju 12. i 13. ožujka sa šest natjecatelja bio je sudionik državnog prvenstva koje se održalo u Čavlima kraj Rijeke.

Prvo mjesto u svojoj kategoriji mlađih kadeta do 36kg osvojio je Dominik Murković. Treće mjesto u svojim uzrastima osvojile su Nika Žerjav, koja je uzela treće mjeste u kategoriji učenica do 32kg te Lana Blagus u kategoriji mladih učenica do 28kg. Na državnom su od malosubotičkih karatista nastupili i Sven Strahija, Luka Sokač te Ema Marčec u učenicima -32

Virovitica open 2016

U sklopu priprema za državno prvenstvo mlađih kategorija, koje se održalo ovog vikenda u Čavlima kod Rijeke, naši su karatisti protekli tjedan 5. ožujka nastupili na 14. Karate festu Virovitica open 2016. koji se održao u istoimenoj Virovitici gdje su osvojili 12 medalja, a od toga 3 zlata, 4 srebra i 5 bronci.

Zlata su osvojile djevojke Nika Žerjav u kategoriji učenica do 32 kilograma, Lana Blagus u mlađim učenicama do 32 kilograma i Aida Trstenjak u mlađim učenicama do 28 kilograma.

Srebra su osvojili Sven Strahija u mlađim učenicima do 34 kilograma, Aida Trstenjak u cicibankama kate, Laura Strahija u mlađim učenicama do 28 kilograma i Ema Marčec u učenicama do 32 kilograma.

Bronce su dobili Kimi Žerjav u cicibanima do 22 kilograma, Luka Furdi u cicibanima iznad 22 kilograma, Ana Filipović u mlađim kadetkinjama iznad 55 kilograma, Dora Slamek u mlađim kadetkinjama do 50 kilograma, Luka Sokač u učenicima do 46 kilograma te Maria Murković u kadetkinjama do 54 kilograma.

Na natjecanju su sudjelovali i Nino Blagus, Dominik Murković, Sara Novak, Filip Novak, Mihael Sirc i Timo Vlahek. Natjecatelje su pratili treneri Tomislav Magdalenić, Filip Novak i Darko Novak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije