Badmintonaši uspješni u Dubrovniku i Zagrebu

U dvorani Gospino polje u Dubrovniku u organizaciji Badmintonskog kluba AEDIUM održan je 1. Savezni turnir HK-a 2016. za seniore i poletarce u11. U konkurenciji seniora nastupila je ekipa BK Međimurje pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca.

U muškoj konkurenciji pojedinaca pobjedu je ostvario naš Luka Vlahek pobijedivši u finalu klupskog kolegu Matiju Hranilovića 2:1 (13:21 ,21:8, 21:15). Poredak ostalih naših: 6. Lino Zadravec i 8. Viktor Ružić.

U konkurenciji muških parova uvjerljivu pobjedu i zlatnu medalju ostvario je naš par Luka Vlahek/ Matija Hranilović, a naš drugi naš par Lino Zadravec / Viktor Ružić osvojio je treće mjesto i brončanu medalju.

U ženskoj konkurenciji naše igračice Lucija Zdravec zauzela je 12. mjesto, a Jelena Novak 13. mjesto. U konkurenciji ženskih parova Jelena Novak / Lucija Zadravec osvojile treće mjesto i brončanu medalju.



Nastup kadeta u Zagrebu

U dvorani Concordia u Zagrebu u organizaciji BK Zagreb Maksimir održan je 2. Savezni turnir HK-a 2016. za kadete u15. Na turniru je nastupilo 39 igrača i igračica iz 9 klubova Hrvatske, a među njima i kadetska ekipa našeg kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca.

U konkurenciji kadeta pobjedu je ostvario naš Borna Vadlja pobijedivši u finalu Ivana Gotesmana 2:0 (21:13,21:18). Poredak ostalih naših: 4. Luka Črep, 13.-16. Vedran Knežević i Filip Knežević.

U konkurenciji kadetkinja pobjedu je ostvarila Ira Martinuš, dok su naše igračice zauzele sljedeća mjesta: 13.-16. Melani Anderlin i 21.-22 Ivona Lepen.

U konkurenciji mješovitih parova pobjedu i zlatnu medalju ostvario je naš Borna Vadlja s Irom Martinuš pobijedivši u finalu par Vito Buchberger / Ira Misir 2:0 (21:15.21:17). Naš par Luka Črep / Melani Anderlin osvojio je 6. mjesto.

Najava turnira u Čakovcu

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin 1. Saveznog turnira HK-a 2016. za veterane +35 i +45. 1. Savezni turnir za veterane +35, +45 održat će se u subotu 19. ožujka u dvorani II. OŠ Čakovec od 9.30 do 18.00 sati.

Na turniru će nastupiti oko 30 najboljih veterana iz cijele Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i parova, a među njima i naša ekipa veterana. Pozivaju sve ljubitelje badmintona da dođu bodriti naše igrače, ulaz besplatan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije