Derbi kola Spartak – Mladost Palinovec

U 17. kolu 1. Međimurske lige derbi kola odigrava se u Maloj Subotici gdje Spartak ugošćuje Mladost iz Palinovca. Domaćin koji je na samome startu proljetnog dijela ostvario polovičan uspjeh, tražit će pobjedu protiv neugodne i kvalitetne ekipe iz Palinovca koja također želi ostvariti pobjedu. Sudac utakmice je Srnec, pomoćnici Žganec i Balić, dok je delegat Baksa.

Kolo otvaraju u Novom Selu Rok Omladinac i vodeća Trnava iz Goričana. Domaćin ima dobru ekipu, dok pak gosti su izuzetno kvalitetna ekipa i favorit su u ovoj utakmici koju će suditi Igor Križarić, pomoćnici će mu biti Borut Križarić i Hrustek, dok je delegat Hajdinjak.

Mladost nakon poraza u Pribislavcu igra na svom travnjaku u Ivanovcu protiv Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca i favorit je. Utakmicu će suditi Žganec, pomoćnici su mu Kočila i Pintarić, a delegat je Štefanac.

Mladost u Svetoj Mariji igra s Poletom iz Pribislavca koji je jako dobar, ali domaćin na svom travnjaku želi ostvariti pobjedu, stoga će utakmica biti izuzetno zanimljiva. Sudac je Škrobar, pomoćnici će mu biti Blažić i Bašek, delegat Sokač.

Dinamo iz Domašinca koji je razočarao nastupom u Vratišincu u kojem je poražen igra utakmicu sa Slogom koja je kvalitetna, stoga se očekuje jako dobra utakmica u kojoj su moguća sva tri znaka. Ovu utakmicu sudit će Žerdin, pomoćnici će mu biti Kedmenec i Vuk, dok je delegat D. Kovač.

Galeb u Oporovcu igra sa Sokolom kojeg vodi Klaudio Biber koji je više nego odlično startao pobijedivši favorizirani Dinamo. Domaćin očekuje pobjedu, dok pak će gosti pokušati iznenaditi. Utakmicu će suditi Tomičić, pomoćnici će mu biti Brljak i Čižmešija, delegat I. Kovač.

Dinamo iz Palovca nije se proslavio u Mihovljanu gdje je neočekivano poražen od Slobode i protiv Kraljevčana 38 ulazi odlučno ostvariti pobjedu. Gosti pak nakon remija sa Spartakom će pokušati doći do povoljnog rezultata. Utakmicu sudi Klarić, pomoćnici su mu Fažon i Novak, dok je delegat Talan.

Sloboda iz Mihovljana koju vodi Ivan Hamonajec Hama na najbolji mogući način je otvorila proljetni dio sezone s pobjedom. U nedjelju ih očekuje nova utakmica pred svojim navijačima u kojoj ugošćuju prijatelje, ali na terenu ljute suparnike, BSK iz Belice. Domaćin priželjkuje novu pobjedu, ali i gosti najavljuju da dolaze pobijediti stoga će utakmica biti neizvjesna i uzbudljiva. Sudac je Kolarić, pomoćnici su mu Novak i Panić, delegat Kolarić.

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:
DINAMO (D) – Dejan Lovrenčić
DINAMO (P) – Filip Jančec
GALEB – Renato Balent, Dario Balent
SLOGA (Č) – Pero Obadić
JEDINSTVO (GM) – Mihael Ladić
MLADOST (I) – Dragan Sačer
OMLADINAC (NSR) – Vanja Vugrinec, David Reich

Kazna isključenom igraču: MLADOST (Pal.) – Hrvoje Slaviček dvije utakmice

Lista strijelaca:
15 zgoditaka – Stjepan Krznar (Dinamo D), Tomica Mlinarec (Trnava), Mišo Palfi (Polet P)
11 zgoditaka – Ivan Fučko (Sloga Č), Davor Štrok (Mladost SM)
10 zgoditaka – David Antonović (Sloga Č), Krunoslav Frančić (BSK), Krunoslav Gajnik (Polet P)
9 zgoditaka – David Vugrinec (Trnava), Roberto Skoliber (Omladinac NSR), Siniša Baksa (Polet P)
8 zgoditaka – Nino Patafta (Mladost I), Josip Fažon (Spartak)
7 zgoditaka – Dario Vadlja (Mladost Pal.), Edi Lacković (Dinamo D), Danijel Mavriček (BSK)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije