Pobjedom u derbiju stolnotenisači Male Subotice 1 na čelo 2. Županijske lige

Bilo je to kolo s mnogo visokih rezultata, ali i 5 neriješenih ishoda u Županijskim stolnoteniskim ligama. Najzanimljivije utakmice igrale su se u drugoj ligi, gdje je prva ekipa Male Subotice u derbiju sa 6:4 pobijedila Nedelišće 1 i s njim zamijenila mjesto na vrhu tablice. U stopu ih prati Mihovljan 3 Prima biro, koji je visokim rezultatom savladao drugu ekipu Čakovca, a u neriješenim ishodima Draškovca protiv ZEN-Šenkovca 3 i Kos-Kotoribe 3 protiv GSTK Preloga 1 odlučivale su zadnje partije s time da su Draškovčani propustili vodstvo od 4:2, a Preložani 4:1.

Teške trenutke proživljavao je ŠŠK Čak protiv Čakovca 3 u 3. ligi, a trica Dejana Marčeca za Nedelišće 2 bila je premalo da bi se ugrozilo Putjane 2, lidera 3. lige. Zadnja partija donijela je jedan bod i Kos-Kotoribi 5 protiv Goričana 3 u 5. ligi, a pobjedu Donjemu Vidovcu 1 protiv USTA Belice 3 i bod Putjanama 8 protiv Svete Marije 1 u 6. ligi.

U 7. ligi jedina neizvjesna utakmica bila je između drugoga sastava Svete Marije i pete ekipe Goričana, kod čega su Svetomarčani nadoknadili minus od 3:5. Najmanje neizvjesnosti u 14. kolu je bilo u utakmicama 1. lige u kojima su u njih četiri slavili domaćini, a gostujuću pobjedu ostvario Hodošan 1 kod Lopatinca 1. Više pogledajte u izborniku Stolnoteniske lige.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije