Polet Sisak i Vidra Dubrovnik slavili u Čakovcu

Na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu održano je Državno prvenstvo u plivanju za učenike osnovnih škola Republike Hrvatske. Na natjecanju je nastupilo po 13 ekipa u konkurenciji dječaka i djevojčica, odnosno 26 ekipa ili 234 učenika koji su pravo nastupa ostvarili na način da su postali pobjednici na svojem županijskom natjecanju.

Međimursku županiju predstavljali su učenici OŠ Šenkovec i učenice iz III. OŠ Čakovec koji su u vrlo jakoj konkurenciji zauzeli 10. i 11. mjesto u ukupnom poredku. Prvaci Hrvatske postali su učenici ŠSD Vidra iz Dubrovnika i učenice ŠSD-a Polet iz Siska.



Međimurski školski sportski savez koji je bio organizator ovog natjecanja zahvaljuje Gradu Čakovcu, Međimurje plinu, Međimurskim vodama, Prommingu i Tehnixu koji su svojim donacijama podržali ovo natjecanje. Također se zahvaljuju Toplicama Sveti Martin i djelatnicima Gradskih bazena u Čakovcu koji su se pokazali kao vrlo dobri domaćini i zbog kojih su svi sudionici osjećali vrlo ugodno u Međimurju, a također i jedna velika zahvala Čakovečkim mažoretkinjama koje su svojim nastupom uveličale ovaj značaj događaj školskog sporta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije