Mršavimo uz Ljupka centar ljepote: Sandra počela oblikovat tijelo uz kavitaciju

>> Mršavimo uz Ljupka centar ljepote: Sandra počela oblikovat tijelo uz kavitaciju

Ljupka Centar Ljepote daruje Sandru jedinstvenim paketom u vrijednosti od 6.090,00 kn s kojim ćete se riješiti neželjenih centimetara: • 6 kavitacija tijela • 5 limfnih drenaža tijela • 15 elektrostimulacija tijela aparatom caci • 5 anticelulitnih masaža • 4 vakuum tijela • 5 radiofrekvencija tijela. Gospođa Sandra Fleten je dobitnica je 40 paketa mršavljenja ovih je dana posjetila je naš Beauty centru Ljupka. Sandra je iz Preloga ima 28 godina te je majka dvoje djece.

Prije samog početka Sandri smo objasnili smo tijek rada tretmana, dali smo joj plan prehrane koje se mora pridržavati, preporučili smo joj svakako veći unos tekućine (vode), i uz sav naš trud gospođa se treba baviti tjelovježbom. Naš sistem rada također uključuje ispunjavanje upitnika koji svatko mora ispuniti prije samog početka rada. Na ovaj način klijent nam daje svoje osobne podatke i uvid na svoje osobno zdravstveno stanje. Tako da ako je potrebno možemo kontaktirati liječnika. Sandri smo izmjerili bedra, opseg struka, bokova i nadlaktice.


Prvih šest tretmana su kavitacija, što je kavitacija pročitajte u nastavku:

Kavitacija je jedna od najučestalijih i najkorištenijih metoda odstranjivanja masnih naslaga, celulita. Kavitacijom se može oblikovati trbuh, bedra, stražnjica, noge, nadlaktice bez kirurških zahvata i ožiljaka.

Kavitacija koja se koristi u Beauty centru Ljupka je ultrazvučna, jačine 40kHZ. Jačina prolaska ultrazvučnih valova na tijelo može se regulirati ovisno o vrsti celulita. U jednom tretmanu tretira se jedno odabrano područje tijela u prosjeku 30 – 40 minuta.

Prilikom apliciranja ultrazvučne sonde na tijelo dolazi do pucanja masnih stanica, te se one iz krutog oblika razlijevaju u međustaničnu tekućinu, a zatim se uz pomoć enzima razgrađuju, te limfnim sustavom eliminiraju iz tijela.

Osim što se kavitacijom na spomenuti način potpomaže i ubrzava proces mršavljenja, također se djeluje i na izgled kože. Ona se pomoću spomenutih radiovalova zaglađuje i uljepšava, potiče se njen elasticitet i tonus.

Prednosti kavitacije su mogućnost selektivnog djelovanja na potkožno masno tkivo te mogućnost gubitka isključivo masnog tkiva a ne mišićne mase. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana (1 do 4cm manje).

Kako bi se cijeli ciklus djelovanja kavitacije proveo ispravno, važno je da nakon samog tretmana budemo podvrgnuti i tretmanu limfne drenaže (poticanje izbacivanja toksina iz tijela). Kavitacija je jedna od najučestalijih i najkorištenijih metoda odstranjivanja masnih naslaga, celulita. Kavitacijom se može oblikovati trbuh, bedra, stražnjica, noge, nadlaktice bez kirurških zahvata i ožiljaka.

Kompletno mršavljenje naše Sandre moći ćete pratiti kroz nekoliko tjedana u rubrici Životni stil portala eMedjimurje.hr i na Facebook stranici Ljupka Centar Ljepote.

Ako želite popust od 65% na brzinski paket mršavljenja u Ljupka centru ljepote u narednom periodu pošaljite na email ljupka.beauty@gmail.com slogan ŽELIM SMRŠAVITI te dobivate dodatno još 5% popusta i promo cijenu za 40 vrhunskih tretmana mršavljenja 1827 kn! Za sve informacije možete nas nazvati na tel 040/390-139, ili posjetiti na adresi Dr. A. Starčevića 18 Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije