Kneginečka hiža nagrađuje ručkom ili večerom čitatelje eMedjimurja

>> Kneginečka hiža nagrađuje ručkom ili večerom čitatelje eMedjimurja

Kneginečka hiža nesumnjivo je jedan od najpopularnijih restorana u varaždinskom kraju, a prepoznali su ga i brojni Međimurci, i svi uglavnom hvale ovaj restoran iz Kneginca (tik do Varaždina). A razloga za to je mnogo, vrhunska inovativna kuhinja, odlična usluga, uređenje interijera i ambijent.

Posebna atrakcija ovog restorana svakako su specijaliteti bavarske kuhinje, ali i tradicionalna domaća jela, kao i posebne delicije svjetskih kuhinja. Uz sve to, svakodnevno su u ponudi i zdravi domaći gableci. Sva hrana s menija spremljena je isključivo od svježih namirnica lokalnih proizvođača s posebnom pozornošću na raznolikost okusa.

A s još kojom zrakom sunca, u Kneginečkoj će se moći uživati i u vrtnoj terasi, u obliku tradicionalnih njemačkih pivskih vrtova “Biergartena”. U posebnom pivskom vrtu, ispijanje piva uz roštilj i tradicionalna bavarska pečena jela je zasigurno posebno slatko.

Kneginečka hiža nagrađuje čitatelje eMedjimurja

Kneginečka nagrađuje čitatelje eMedjimurja, ručkom ili večerom po izboru, za dvije osobe.

Sve što trebate je napisati nam u komentar teksta (ispod ovog teksta), koliko fanova imaju na svojoj Facebook stranici https://www.facebook.com/kneginecka.hiza/

Svi koji točno odgovore (broj fanova mislimo u datom trenutku) ulaze u konkurenciju za ručak ili večeru (poklon bon za 200 kuna). Rok za prijave je petak (26.2.) do 12 sati, kada ćemo slučajnim odabirom odabrati sretne dobitnike.

I napomena za one koji još nisu posjetili ovo posebno mjesto, Kneginečka hiža nalazi se u Gornjem Knegincu, tik do Varaždina, na adresi Toplička 136, Gornji Kneginec.

Više se može saznati na Facebook stranici www.facebook.com/kneginecka.hiza.

Svi upiti i rezervacije primaju se na e-mail adresu restoran.kneginecka@gmail.com ili na broj telefona 042/690-193.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije