Pedofil mamio 78 djevojčica, s nekima od njih imao i odnos

Čak 78 djevojčica mlađih od 15 godina žrtve su riječkog pedofila (35) kojeg je ovoga tjedna uhitila policija. Riječaninu se na teret stavljaju ukupno 142 gnjusna (ne)djela spolnih delikata.

>>> Riječki pedofil vrebao djevojčice s područja Međimurja

Muškarac je djevojčice diljem Hrvatske dulje vrijeme mamio putem društvenih mreža, videopoziva, chatova, WhatsAppa, Vibera i sličnih aplikacija. Maloljetnicama se lažno predstavljao tvrdeći da je njihov vršnjak. Nagovarao ih je da se fotografiraju ili snime u seksualno eksplicitnom kontekstu te mu šalju takve fotografije i/ili videa. Nekima od njih uzvraćao je i svojim obnaženim fotografijama.

Priča je postala još gora kada je svoje pohotne ciljeve pedofil iz mračne zone virtualnog odlučio preslikati na stvaran život. Dio djevojčica nagovorio je da se nađu s njim i imaju spolni odnos. Uhićenje muškarca rezultat je akcije “Nemezida III” kojoj je cilj zadiranje u sivu zonu kriminaliteta počinjenog na štetu djece.

Koordiniranim postupanjima policijskih službenika za mladež iz 19 policijskih uprava, među kojima je kako saznajemo i PU međimurska, tijekom siječnja i veljače 2016. godine potvrđeno je da je osumnjičeni kontaktirao s djecom iz 260 obitelji na širem području Republike Hrvatske.

Protiv osumnjičenog su podnesene kaznene prijave nadležnim državnim odvjetnicima za mladež.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije