Mladi rukometaši Preloga bolji od Čakovca

Dječaci A MRK Čakovec odigrali su Trnovcu 9. kolo 1HRLDA Sjever protiv ekipe RK Varaždina 1930 i RK Trnovca. Utakmice su završile porazom MRK Čakovec – RK Varaždin 1930 13:28 (6:12) i pobjedom MRK Čakovec – RK Trnovec 19:15 (11:5).

U prvoj utakmici lider RK Varaždin je u svim segmentima igre bio bolji, a naši su igrači imali previše tehničkih grešaka. U drugoj utakmici bolja igra, rano vodstvo te su zaigrali svi igrači koji su odigrali veći dio susreta.

Nastupili su: Antonio Bogojević , Borna Belović 1, Fran Golubić 3, Rian Islami 3 , Jan Kos 2, David Kovačić , Ilan Mislović 3, Noah Novak 3, Leo Srebrnjak 3, Tin Tompić 1, Vilim Vrbanec 1 , Ante Žibek 5, Lovro Vincek 1,Patrik Hajdarović 1, Matej Vurušić ,Luka Micek 3, Jakov David 2, Tibor Pomor, Marco Krauthaker. Trener: Dario Varga, prof.



Utakmica dječaka rođenih 2004./05. između MRK Čakovca i RK Preloga završila je pobjedom vršnjaka iz Preloga rezultatom 19:25. Od početka susreta Preložani su igrali maksimalno angažirani u obrani nakon čega su postizali lake golove iz polukontre i kontre.

Čakovčani nisu odigrali na nivou koji su pokazivali u zadnjim susretima, previše je bilo rupa u obrani, a u napadu se previše toga svelo na dvojicu igrača Pavlica i Juranića koji su i bili najbolji strijelci domaće ekipe, ali za pobjedu trebao je veći angažman i drugih igrača. U sljedećem kolu koje se igra za tjedan dana Čakovčani igraju protiv Virovitice i Slatine te očekuju puno bolje rezultate. Trener: Davor Varga, prof.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije