Međimurski nogometni treneri žele ići pod ruku s matičnim savezom

Pod predsjedanjem Roberta Čižmešije iz Kotoribe u ponedjeljak 22. veljače u kavani Lovac u Prelogu održana je redovna izvještajna godišnja skupština trenerske organizacije Međimurskog nogometnog saveza. U svom izvješću Čižmešija je istaknuo zadovoljstvo njihovim radom dodavši kako “TO” još uvijek nije “TO”, no da ga raduje saznanje što ih matična kuća (op.a Međimurski nogometni savez) zahvaljujući njegovim naporima sve više uvažava.



– Ide to sporim koracima, ali ipak se kreće – podvukao je. Rekao je kako puno treba raditi, a radi se, da se uočena problematika “posloži”, a nje ima od rada s mladima, formiranja škola nogometa do sklapanja ugovora trener-klub, njihovo licenciranje.



Treneri se stalno stručno usavršavaju pa su tijekom minule godine imali dva velika edukativna skupa i pet tzv. “brifinga”, a što je nužnost žele li biti u žiži događanja. Zadovoljni su pozitivnim financijskim poslovanjem unatoč tome što im je jedni izvor prihoda članarina koji su novac potrošili na suradničke susrete s trenerima iz Lendave i Varaždina, kupili su specijalni printer za izradu iskaznica za trenere i sportsku opremu.



– Držim da dobro radimo pa mi je želja nastavak kontinuiteta – rekao je Čižmešija, a kada je riječ u novim planskim zadaćama, zacrtali su si obvezu da moraju biti u tijeku sa suvremenim kretanjima i zahtjevima struke u HNS, a to je prije svega i njihovo uvođenje u Comet sustav HNS.



Odlučeno je da članarina za ovu godinu bude 200 kuna, 100 manje u odnosu na ranije, da novac bude iskorišten u njihovu stručnu djelatnost. Odlučeno kako će njihova Izborna skupština biti u četvrtak 26. svibnja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije