Važna gostujuća pobjeda Željezničara

Nije išlo kod kuće, ali je zato išlo u gostima. Nakon dva domaća poraza kuglača Željezničara od Medvešćaka i Osijeka naša je ekipa upisala izuzetno bitne gostujuće bodove. U susretu 18. kola Željo je slavio kod Poštara 6:2, u setovima 15.5:8.5 i u čunjevima 3382:3287.


Tablica je vrlo zgusnuta i očekuje nas velika borba za ostanak. Osmo mjesto je posljednje koje osigurava ostanak u ligi, deveto i deseto donose kvalifikacije, a posljednja dva ispadanje u niži rang. A od 8. do 12. mjesta samo su tri boda razlike. Željo je 8. s 12 bodova koliko ima i 9. Kandit, 10. Zadar ima 10 bodova, a posljednje dvije ekipe su Velebit i Novska s 9 bodova. Bit će velike borbe do posljednjeg kola.

U narednom 19. kolu Željezničar dočekuje Bjelovar. Gosti su 5. na tablici s 22 boda i nemaju briga oko prvolišakog statusa, a niti prevelike šanse da ugroze vodeće ekipe. Kako je ovo čakovečkim kuglačima još jedna utakmica u nizu koja bi mogla biti ‘biti ili ne biti’ nadamo se da će biti na razini koja se očekuje od njih i da će upisati nove bodove koji bi ih doveli još korak bliže ostanku u prvoligaškom društvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije