Luda utakmica, fali još malo žgonci i godina

U susretu Prve hrvatske rukometne lige za žene poraz Zrinskog od Zameta 25:27. Unatoč porazu svi koji su bili u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu sigurno su bili zadovoljni borbenošću Zrinskica protiv favoriziranih Riječanki. Opet su naše djevojke bile jako blizu, ali nije išlo.



U 16. minuti Čakovčanke su povele 6:3. Gošće se vraćaju i u 23. minuti preokreću na 8:9. Do poluvremena još jedan preokret i Zrinski vodi 13:12.



U nastavku gol za gol do 51. minute kada je 20:20. Zamet tada radi mini seriju, odlazi na 20:23 i pokazuje se dolazi do odlučujuće prednosti. U zadnjih šest minuta Zrinski se ne uspijeva približiti i gošće u konačnici slave 25:27. Ostaje žal jer su Zrinskice promašile tri sedmerca, nekoliko čistih prigoda, moglo je sve završiti potpuno drugačije.



Najefikasnija je bila Gavrić s 8 golova, Maljak 6, Paula i Stela Posavec po 4 te Balić, Horvat i Car 1. Ivačić je na golu zaustavila 9 lopti.



Nakon susreta trener Čakovčanki Željko Golik izrazio je zadovoljstvo borbenošću svoje ekipe istaknuvši kako su Čakovčanke, unatoč porazima, odigrale odlične susrete protiv favoriziranih ekipa Podravke, Sesveta i Zameta. Te ekipe u ostalim susretima ostavljaju protivnice nerijetko na dvoznamenkastim zaostacima, dok su se sa Zrinskicama borili za bodove do kraja susreta, te je dodao da nedostaje još ‘malo žgonci i godina’.



Slijedi nešto lakši raspored i susreti u kojima se nadamo bodovima i nastavku ovako požrtvovne i borbene igre. U 18. kolu slijedi gostovanje kod Bjelovara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije