U Superligi stolnotenisačice Hodošana protiv TIS Ritma i Dr. Časla

Stolnotenisačice Hodošana ovoga vikenda u Superligi imaju dvostruki program. U subotu od 11 sati će u Zagrebu igrati utakmicu redovnoga, 12. kola, protiv TIS Ritma, a u nedjelju od 17 sati u dvorani Osnovne škole u Hodošanu unaprijed i utakmicu 13. kola protiv Dra. Časla.

Ekipa TIS Ritma je u 3. kolu u prvom dijelu prvenstva slavila s 4:1, ali su im Hodošanke pružile veći otpor negoli to rezultat pokazuje, jer su dvije pojedinačne partije izgubile rezultatima 3:2, a set je protivnicama uzeo i domaći par. Osim toga naše su ih igračice u prošloj sezoni pobijedila u Zagrebu pa ih se niti u ovoj utakmici ne smije unaprijed otpisivati, pogotovo što su ohrabrene i uspjehom protiv Petrinjki u 11. kolu prošle subote.

Njihov pak nedjeljni protivnik, Dr. Časl, je veliki favorit, jer su gošće vodeće na tablici lige, a sve su njihove igračice državne reprezentativke, što juniorske, što seniorske, a zbog njihovih reprezentativnih obveza se ova utakmica i igra unaprijed. To će sigurno na utakmicu privući dosta gledatelja, koji će imati priliku uživati u njihovim majstorijama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije