Kotoriba: U sukobu dvojice muškaraca ‘radile’ šake i mačeta

Županijski centar 112 Čakovec u nedjelju u 21:12 sati zaprimio je dojavu o narušavanju javnog reda i mira kod stare dvorane u Kotoribi.

Kako doznajemo tamo se održavao fašnik, a do sukoba između 57-godišnjaka i 34-godišnjaka došlo je ispred dvorane u Murskoj ulici. Prema policijskom izvješću stariji je galamio i mahao mačetom u kojem trenutku mu je prišao mlađi muškarac i došlo je do verbalnog sukoba.

Stariji je zatim zamahnuo mačetom, a mlađi mu je istu oteo iz ruke kojom prilikom je zadobio posjekotinu na desnoj šaci. Neslužbeno saznajemo da je čak u jednom trenutku krenuo mačetom prema maloljetniku. Nakon toga je 57-godišnjaka srušio na tlo i rukama i nogama izudarao po tijelu. Policija navodi kako su obojica bila pod utjecajem alkohola.

Stariji je zadobio otekline po licu i žalio se na bolove u predjelu rebara, dok mlađi muškarac ima posjekotinu na šaci. I jedan i drugi su odbili ponuđenu liječničku pomoć. Mačetu je policija oduzela te će protiv obojice biti podnijet optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije