Na prvoj prozivci Graničara petnaest nogometaša

U petak 29. siječnja obavljena je prva prozivka nogometaša seniorskog sastava NK Graničar, člana Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin. – Na prozivci je bilo 15 igrača, neki zbog škole, a neki zbog posla nisu došli – rekao nam je Robert Čižmešija, tehnički rukovoditelj u klubu.

Boris Čižmešija

Dodao je kako su klubu pristupili Boris Čižmešija i Franjo Dolenec. Otišli su Dino Jambres iz Nedeljanca i Davor Amanović iz Kelemena. Novopridošli igrači su ‘djeca kluba’, Čižmešija je bio u NK Nedelišće, a Dolenec u NK Dinamo Domašinec.

Rekao nam je kako će se trenirati tri puta tjedno u večernjim satima, a kako se kraj narednoga tjedna najavljuje zahlađenje nogometaši će koristiti školsku sportsku dvoranu.

Franjo Dolenec

Dogovorene su utakmice: 6. veljače u Kotoribi gostuje Kraljevčan 38, 14. veljače se gostuje u Donjoj Dubravi, 21. veljače u Kotoribi gostuje Dinamo Palovec, 28. veljače u Kotoribi gostuje Jalžabet. Još se planira utakmica za 19. veljače u večernjim satima, no za sada još nema protivnika.

– U pregovorima sam sa još dva igrača, špica i vezni te očekujem do srijede završiti igračku križaljku – rekao je za kraj Čižmešija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije