U Brazilu nestao 38-godišnji Sandro Ptiček iz Preloga

38-godišnji turistSandro Ptiček, Hrvat čija obitelj živi u Prelogu,nestao je u Brazilu prije 21 dan, a posljednji put je viđen na Badnjak s brazilskom djevojkom i kćeri na istoku zemlje, objavila je u petak policija te južnoameričke države.

Federalna policija istočne regije Bahía napominje kako je Pitcek posljednji put viđen u brdovitom području s dolinamaVale do Capãogdje se nalazi i nacionalni park Chapada Diamantina. Nakon toga se više nije javio, a obitelj je rekla policiji da to za njega nije uobičajeno ponašanje.

Hrvat je imao tamni siviautomobil Renault Logankoji je trebao biti vraćen kompaniji za najam vozila 9. siječnja no niti u petak, šest dana kasnije, nitko se nije pojavio kako bi ga vratio. Automobil nije pronađen.

Policija kaže kakoSandrogovori malo portugalski te da dobro poznaje područje i da svake godine dolazi uBrazilkako bi proveo nekoliko mjeseci u području Vale do Capão.

Policija je objavila Sandrovu fotografiju te pozvala građane da se jave uInterpolov uredu Bahiji čiji je kontakt pustila u medije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije